Velkommen…

Velkommen til Our Nature Inside!
Helt fra barnsben har naturen fascineret mig og det var også det der vakte min interesse for over 30år siden hvor jeg begyndte at samle på mineraler. De kommer fra forskellige steder over hele verden og jeg stopper nok aldrig rigtig med at samle!

Plakater fra ”OUR NATURE INSIDE” er tiltænkt et bredt publikum da jeg synes, at folk over hele verden skal se hvor smukt vores klode er skabt og givet til os med sten og krystaller. Disse plakater kan bruges både i det privat og offentlige rum. Vægudsmykninger kan skabe adspredelse i en travl og stresset hverdag!

Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Hej, dette er en kommentar.
    For at komme i gang med at moderere, redigere og slette kommentarer, skal du besøge skærmen Kommentarer i dashboardet.
    Kommentatorernes avatarer kommer fra Gravatar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *